dinsdag 25 oktober 2011

G&W Solutions: een service van twee keer niks

Als u van plan was uw parket door de heren van G&W Solutions (Molenhoek 56, 9185 Wachtebeke) te laten leggen, dan kan ik u dat ten zeerste afraden: deze handige sympathieke Harry's leggen weliswaar vakkundig uw parket, maar bij de mijne (een Cleverwood, wit geoliede eik 9mm) zaten er vrij snel grote krassen in. Krassen waarvoor ze geen oplossing hadden.

Ik heb mij nochtans nauwkeurig aan hun advies gehouden (een combinatie van poetsen, schuren en opnieuw oliën), maar toen dit toch geen resultaat bleek te geven - het werd eigenlijk nog erger, met twee grote olievlekken in mijn eetkamer als resultaat - hebben ze me na 6 maand over-en-weer mailen - naïef van mij, ik weet het - simpelweg laten weten dat het MIJN fout was en als er iets te repareren was, dan moest ik maar een offerte vragen...

Kortom: voor een eerlijke dienst na verkoop moet je niet bij G&W Solutions (www.gwsolutions.be)zijn.

Voor meer info kunt u me mailen op nicovnh@gmail.com. De foto's zijn genomen na de eerste interventie. Na de tweede interventie was het dus nog een stuk erger. Ik heb me van pure ellende een groter tapijt gekocht.

www.gwsolutions.be